بسم رب الشهدا
يادش بخير 2 سال پيش رفتيم به مناطق جنوب از راه برگشت سري هم به بهشت زهرا زديم که
انسانهايي آنجا خوابيده اند که نورشان آنجا را احاطه کرده است
يکي از عجايب آنجا قبر مطهر شهيد پلارک است که از سنگ قبر ايشان آبي شبيه گلاب بيرون مي آيد
که در عکس زير مشاهده مي نماييد
دوستان اگر اطلاعات بيشتري دارند از ايشان حتما بزارند
![[تصوير: 2ir9rf7.jpg]](http://i42.tinypic.com/2ir9rf7.jpg)
سلام کاظم جان
ایشون البته اگر اشتباه نکنم در کرج هستند!
دختر دایی بنده یکروز با شوغ زوق برای ما تعریف کرد رفتیم سر خاک شهید پلارک(یحتمل ایشان بود)بر سراز خاکش بوی خوشی می اید می گفت دوستانش از قبل برایش تعریف کرده بودند که اینچنین است و همیشه بوی خوشی انجا است.که من هم جو گیر شدم و گفتم فردا حتمی می رم سر مزارش اما......(شطرنجی کنید)
اما الان که گفتی تمام سعیم رو می کنیم تو این دو هفته برم و یک گزارش تصویری از انجا تهیه کنم!
فدات
یا علی
سلام ایشان توی بهشت زهرا هستند
[size=large][font=Tahomaسلام از همتون ممنونم اين شهيد بزرگواريكي از هزاران شهيدي است كه به جايي رسيده كه برخي از وعده هاي خدا را در مورد شهدا بروز داده است

سلام
من تقريبا هر هفته ميرم سر مزار پلارك
بهشت زهرا قطعه 26
من عاشق شهيد پلارك هستم
سلام
ما نزدیک این شهید بزرگوار هستیم ولی تا به حال توفیق زیارت ایشون رو نداشتیم.
به امید خدا بعد از بازگشت با دوستان زیارتشون می کنیم وصف ایشون رو زیاد شنیدم
صیت نامه شهید پلارك
بسم ا... الرحمن الرحیم سـتایش خدای را که ما را به دین خود هدایت نـمود و اگر مـا را هـــدایت نمی کردما هـدایت نمی شــدیم السلام علیک یا ثارا... ای چراغ هدایت و کشتی نجات ، ای رهبر آزادگان ، ای آموزگار شهادت بر حران ای که زنـــده کردی اسلام را با خونت و با خون انــصار و اصــحاب باوفایت ای که اسلام را تا ابــــد پایدار و بیمـه کردید .
یا حسین(ع) دخیلم آقا جانم وقتی که ما به جبهه می رویم به این نیت می رویم که انتقام آن سیلی که آن نامردان برروی مادر شیعیان زده برای انتقام آن بازوی ورم کرده و گرفتن انتقام آن سینه ســــوراخ شده می رویم . سخت است شنیدن این مصیبتها خدایا به ما نیرویی و توانی عنایت کـن تا بتوانیم بـرای یـاری دینت بکار ببندیم . خدایا به ما توفیق اطاعت و فــرمانبرداری به این رهبر و انقـــلاب عنایت بفرما . خـــــدایا توفیق شناخت خودت آنطور که شـــــهداء شناختند به ما عطا فرما و شهداء را از ما راضـی بفرمــا و ما را به آنها ملحق بفرما .خدایا عملی ندارم که بخواهم به آن ببالم ، جز معصیت چیزی ندارم و ا... اگر تو کمک نمی کردی و تو یاریم نمی کردی به اینجا نمی آمدم و اگر تو ستــارالعــیوبی را بر می داشــتی میدانم کـه هیچ کدام از مردم پیش من نمی آمدند ، هیچ بلکه از من فرار می کردند حتی پدر و مادرم . خدایا به رمت و مهربانیت ببخش آن گناهانیکه مانع از رسیدن بنده به تو می شود . الهی عفو... بر روی قبرم فقط و فقط بنویسید ( امام دوستت دارم و التماس دعا دارم ) که میدانم بر سر قبرم می آید .
ظهر عاشورا 24/6/1365
سید احمد پلارک
سلام!!!!!!خوب كسي نمي دونه چه جور به اين مقام رسيده!!!!!!!!!

(03-13-2010 09:07 PM)entezar نوشته : [ -> ]سلام!!!!!!خوب كسي نمي دونه چه جور به اين مقام رسيده!!!!!!!!!
شهيد پلارک از زبان مادرش: در 13 سالگي تا به هنگام شهادت 23 سالگي نماز شبش ترک نگرديده بود. شبهاي بسياري سر بر سجده عبادت با خداي خود نجوا مي کرد و اشک مي ريخت... اشکهاي شهيد سيد احمد پلارک امروز رايحه معطري است که انسانها را تسليم محض اراده و قدرت آفريدگارش ميکند