نورآسمان

نسخه‌ي كامل: كارزار فرشتگان
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي

كارزار فرشتگان

ابو طلحه گفت : در بعضى غزوات با رسول صلى الله عليه و آله و سلم بودم . چون كار سخت شد و كارزار گرم گشت ، رسول صلى الله عليه و آله و سلم گفت : يا مالك يوم الدين اياك نعبد و اياك نستعين (43). سرها ديدم كه از تن ها مى افتاد و كسى را نمى ديدم كه تيغ مى زد. كافران شكست می خوردند و پا به فرار می گذاشتند. گفتم : يا رسول الله ! تيغ كه مى زد؟(چه کسی شمشیر می زند و سرها می افتند) فرمودند: فرشتگان . چون كار بر تو سخت گردد، بگو: اياك نعبد و اياك نستعين .(45) اما دعاى تو ديگر (است ) و دعاى رسول ديگر. تو را شفيعى بايد كه كار تو برآيد. يا ايها الذين امنوا اتقوا الله و ابتغوا اليه الوسيله .(46)

43- (اى مالك روز رستاخيز! فقط ترا مى پرستيم و فقط از تو يارى مى جوئيم ).
45- (تنها ترا مى پرستيم و تنها از تو يارى مى جوييم ).
46- (اى كسانى كه ايمان آورده ايد! از (مخالفت فرمان ) خدا بپرهيزيد! و وسيله اى براى تقرب به او بجوئيد) سوره مائده ، آيه 35.
از كتاب مصابيح القلوب
و ابتغوا اليه الوسيله

قال النبی (ع) وَ مَنْ أَطَاعَنَا أَطَاعَ اللَّهَ وَ نَحْنُ الْوَسِيلَةُ إِلَى اللَّهِ وَ الْوُصْلَةُ إِلَى رِضْوَانِ اللَّه‏
(1)

-----------------------
1 = بحار ج 25 ص 22
سلام

توی 8 سال دفاع مقدس هم خیلی زیاد از این اتفاقات می افتاد ولی هر کسی توان درک و دیدن آن را نداشت که من 2 تا از آنهایی که یادم است یه اشاره ای می کنم

اگر یادتون باشه امام در 2 جا می فرماید : خدا خرمشهر را آزاد کرد و یه جای دیگر هم هست که یادم نمیاد کجا بود

بعدا خدمت امام میرسند و در مورد حرف ایشان سوال میکنند که منظور چه چیزی بوده است ؟؟

امام میفرماید : در اون عملیات خداوند 4 هزار فرشته را برای یاری رزمنده ها فرستاد !!! Happy Happy

حتما توصیه میکنم کتاب خاک نرم های کوشک را بخوانید که در مورد شهید برونسی است

که ایشان همین اندازه بگویم که حضرت فاطمه زهرا (س) به ایشان میگه کی و کجا به شهادت میرسی.
در این کتاب بسیارزیبا که پر از امدادهای غیبی است من یه اشاره کوچک میکنم. Cheshm

روزی یک ماشینی آورده بودند و داشتند مهمات خالی میکردند که من ازدور دیدم خانمی هم دارد کمک میکند و مهمات را خالی می کند با خودم گفتم در این جا این خانم چیکار میکند. احساس کردم فقط من دارم او را میبینم و بقیه ایشان را نمیبینند. نزدیک رفتم و سوال کردم که شما اینجا چیکار میکنید و... ایشان هم گفتند شما هم برادر من یاری میدهید و برایش گریه مکنید و...
بعد فهمیدم ایشان حضرت زینب (س) است
.RoseRose
حتمااین کتاب و کتاب در کمین گل سرخ زندگینامه شهید صیاد شیرازی رو هم بخونید.
یا علی
Rose
بچه ها یه تاپیکی بزنید در مورد همین قضایا , در مورد جبهه , در مورد شهدا و .......
ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم

در سوره انفال آیه 9 خداوند متعال میفرمایند :

اذ تستغيثون ربكم فاستجاب لكم اني ممدكم بالفٍ من الملائكه مردفين

((بیاد آرید هنگامی را که استغاثه و زاری به پروردگار خود می کردید (که شما را بر دشمن غلبه دهد ) پس دعای شما را اجابت کرد (و وعده داد) که من سپاهی منظم از هزار فرشته به مدد شما میفرستم. ))
RoseRose
آدرس اصلي