نورآسمان

نسخه‌ي كامل: آخر الزمان
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2
رسول الله (ص) مي‌فرمايند:

در آخر زمان ميوۀ صله رحم‌ها‌ مي‌شود غيبت

منبع رو نمیدونم چون قبلا یاداشت کرده بودم منبع رو ننوشته بودم
على بن ابراهيم ، از پدرش ، از نوفلى ، از سكونى ، از امام صادق ( ع ) و او از رسول خدا ( ص ) روايت كرده است كه حضرت فرمود :

زمانى بر امت من خواهد آمد كه از قرآن جز رسم و خط آن و از اسلام جز نام آن ، باقى نمانده باشد ، آنها را به اسلام نسبت دهند در حاليكه آنها دورترين مردم از اسلام هستند ، مساجد آنها آباد ولى بسبب تهى بودن از هدايت ، خراب اند فقهاى زمان بدترين فقها در زير آسمان خواهند بود ، فتنه و آشوب از خودشان شروع شده و به خودشان برخواهد گشت .

البحار : ج 52 ص 190
سلام به همگی......

این حدیث مصداق زمان حال ایرانه......
سلام

شاید روایت اولی رو بشه گفت ولی هنوز به دومی به نظر من زمان آن نرسیده است
نقل قول :شاید روایت اولی رو بشه گفت ولی هنوز به دومی به نظر من زمان آن نرسیده است
پس ممكنه كه رسيده باشه!
به نظر من كه رسيده!
حديث خيلي جالبي بود! ديگه دارم مطمئن ميشم!
سلام به همگی......

و سلام مخصوص به تیتان عزیز.....کجایی خبری ازت نیست؟!......

اتفاقا" کاظم جان اینقدر این روایت به واقعیت فعلی ایران و مراجع (البته خدا رو شکر شامل همشون نمیشه)نزدیکه که من شک میکنم که نکنه این روایت رو الان گفتن!!!!!......
درمورد حدیث دوم اصلا نباید نظری بدیم حداقل من که خودم رودراون جایگاه نمیبینم
مخلصم سينتلي جان
هستيم در سايه هستيم
نقل قول : درمورد حدیث دوم اصلا نباید نظری بدیم حداقل من که خودم رودراون جایگاه نمیبینم

چرا داني جان! ميشه گفت!‌ كافيه به اطرافت نگاه كني!‌اينجا ديگه عقل آدم يه چيزايي را ميتونه نتيجه گيري كنه
بچه ها واقعا خیلی انتظار می ره که این روایت برای زمان حال باشه!
در مورد فقها هم این طور نیست که انسانهای بدی باشند بلکه منظور اینه که در بین فقهای کل عصور از همه بدتر هستند!
سلام به همگی......
تیتان سایه ی سانی هم تو رو گرفت؟!Khande.......راستی از سانی خبری نیستThink

دانیل کار به جایی رسیده که واقعیت اینقدر شفاف شده که نظر دادن حد و حدود نمیخواد.......
صفحات: 1 2
آدرس اصلي