نورآسمان

نسخه‌ي كامل: اگه کسی بخواد وارد حوزه بشه ؟؟؟
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2 3
سلام.....میشه برام توضیح بدید ؟
(دقیقا با جووش آشنا نیستم ......نمیدونم اونجا همون مدینه فاضله ای که
من تصور کردم هست یا نه !)
سلام.
حکایت میکنند که یه روز یه نفر به یه روحانی از این بزرگان میگه بچه بیاد حوزه چی توشه؟
روحانیه بهش میگه :
اگر برا بچت دنیا میخایی بیاد حوزه اگر آخرت میخایی بیاد حوزه اگر هم دنیا و آخرت میخایی بیاد حوزه اگر نه دنیا رو میخایی نه آخرتو بازم بیاد حوزه.Ajab
بگذریم.
جو حوزه برای خواهرا رو نمیدونم،ولی برای برادرا خیلی با صفاست،هر کی اومده حوزه پشیمون نشده،(البته به غیر از شاگرد تنبلاشKhande)
چیزهایی بسیاری یاد میگیرید.
اگر کسی بخواد وارد حوضه بشه اول باهاش یه مصاحبه میکنند تا ببینند در چه حدی یا اصلا برا چه هدفی اومده،{چون بعضی ها ممکنه برای معافیت بیاند،بعضی ها برای شهریه،و غیره.Idontnow
درساشم اگر از همون پایه اول خوب خوندید که مشکلی ندارید ولی اگر از همون سال اول نخوندید بی خیال سال بعد بشید چون بیچاره میشید تا بفهمید.Ajab
هر کاری کردید همون سال اول هست.
الان هم دارن سخت میگیرند که تنبلا رو به حوزه راه ندند(آبروی اسلامو و روحانیتو بردند).Khande
جوش خیلی خوبه،همه با هم رفیقند(البته نه تو همه حوزه ها)،مثل دبیرستان نیست که اگر غیبت کردی به سیخت بکشند،ولی اگر موجه هم نبود از دبیرستان بد تر عمل میکنند(فقط ممکنه با ازدیاد غیبتاتون اخراجتون کنند.Khande)

فعلا دیرم شده،بقیه شو براتون بعدا میزارم
یکم واضح تر بگید.....من نفهمیدم ! ( آخرش حوزه من رو به اون شخصیت رویایی که تو سرم هست میرسونه یا نه ؟؟)
شاید بگید بستگی به خود آدم داره .....آره قبول دارم
ولی صریحا اعلام کنم من تو دانشگاه هیچی نمیشم ! .....ممکنه اگه خیلی تلاش کنم یه کد نویس خوب یا حرفه ای بشم ولی آدم نمیشم !
من یه جایی می خوام که آدم بشم ......حوزه جواب میده یا نه ؟؟؟؟
سلام.
تاثیر تو آدم شدن داره ولی اصلش با خودتونه،یعنی خودت بخوای که آدم بشی.
بعضی ها که اصلا وقتی میان حوزه چهارتا مطلب که یاد میگیرند غرور میگیردشون،فکر میکنن امام زمونن.
بگذریم.
نیّتتون باید درست باشه،هدفتون اگر آدم شدن باشه،حوزه به عنوان یک ابزار خوب میتونه بهتون کمک کنه.
گفتم، اینا همه برا برادر ها بود نه خواهر ها.
برنامه خواهر ها زیاد جالب نیست.
هر جور خودتون میدونید،ولی برا آدم شدن احتیاج به تقوا دارین که تقوا هم احتاج به علم و علم هم فقط منحصر در حوزه نیست از خدا و امام زمان بخاین علمتونو زیاد کنند.
به هر حال اگر اومدید موفق و پیروز باشین
Mina_Mz نوشته :یکم واضح تر بگید.....من نفهمیدم ! ( آخرش حوزه من رو به اون شخصیت رویایی که تو سرم هست میرسونه یا نه ؟؟)
شاید بگید بستگی به خود آدم داره .....آره قبول دارم
ولی صریحا اعلام کنم من تو دانشگاه هیچی نمیشم ! .....ممکنه اگه خیلی تلاش کنم یه کد نویس خوب یا حرفه ای بشم ولی آدم نمیشم !
من یه جایی می خوام که آدم بشم ......حوزه جواب میده یا نه ؟؟؟؟
سلام
ما کلا تو خاندانمون یدونه انسان حوزوی داشتیم که اونم دختر خاله ام تو یزد بود! الحمدالله به همه چیز رسیده!
خیالت تخت مینا خانوم بری حوزه خیلی برات خوب میشه اونجا بهت غرورو ریا هم می گن چیه که یه وقت غرور ورت نداره!
ولی خاب قبلش زندگی نامه بانو مجتهده رو بخون ببین چیکا کرده یه مدت رو خودت تست کن ببین می تونی قدم اول رو برداری و تا حدودی گفته های بانو مجتهده رو انجام بدی!
یا علی
نقل قول :گفتم، اینا همه برا برادر ها بود نه خواهر ها.

منم این رو خیلی شنیدم.....و خیلی هم ناراحت شدم
حالا تا بحث بازه میشه بگید علت این قضیه چیه ؟ .....مشکل ما خواهرا هستیم یا نه پشت این قضیه یه سیاستی هست ؟

نقل قول :هر جور خودتون میدونید،ولی برا آدم شدن احتیاج به تقوا دارین که تقوا هم احتاج به علم و علم هم فقط منحصر در حوزه نیست
این صحبتتون اذیتم میکنه اینکه میگید علم منحصرا در حوزه نیست
چرا نیست؟ ......اگه منظورتون اینه که میشه خودجوش عمل کرد آره حق باشماست....اما اگه منظور دیگه ای دارید لطفا بیشتر توضیح بدید

نقل قول :از خدا و امام زمان بخاین علمتونو زیاد کنند.
ای کاش به همین راحتی که شما میگید بود......

نقل قول :خاب قبلش زندگی نامه بانو مجتهده رو بخون ببین چیکا کرده یه مدت رو خودت تست کن ببین می تونی قدم اول رو برداری و تا حدودی گفته های بانو مجتهده رو انجام بدی!

خجالت میکشم که بگم هنوز با این شخصیت درست آشنا نشدم .....با اینکه مقبره ایشون توی شهر خودمونه !!!
ولی چشم .....سعی میکنم بیشتر بشناسمشون ....ممنون
سلام به همگی و خانوم مهدی زاده.
نقل قول :منم این رو خیلی شنیدم.....و خیلی هم ناراحت شدم
حالا تا بحث بازه میشه بگید علت این قضیه چیه ؟ .....مشکل ما خواهرا هستیم یا نه پشت این قضیه یه سیاستی هست ؟
دوطرفه هست؛
هم مشکل از خانومهاست و هم به حکمت برمیگرده.
خوب که به مشغله های یک خانوم(چه قبل ازدواج و چه بعد ) و همچنین مسائل و
وظیفه های یک روحانی تفکر کنید متوجه این تفاوت میشید.

نقل قول :این صحبتتون اذیتم میکنه اینکه میگید علم منحصرا در حوزه نیست
چرا نیست؟ ......اگه منظورتون اینه که میشه خودجوش عمل کرد آره حق باشماست....اما اگه منظور دیگه ای دارید لطفا بیشتر توضیح بدید
برای اینکه بستگی داره تعریفتون از علم چی باشه،این چیزی که در حوزه یاد مگیرید(البته تا پایه 3 )ابزار هست.
و وقتی این ابزار رو یاد گرفتید سراغ فقه و اصول میرید،که خوب تفقه در دین سفارش شده.
ولی تفقه کجا و یاد گرفتن فقه و اصول کجا.
که تفقه هم به علومی نیاز داره که در حوزه نیست بلکه با مطالعه بدست میاد.(حال بماند مطالعه چه کتابهایی)
طلبه 4 تا مطلب یاد گرفته هنوز این قدر به حدیث و امام آشنایی نداره که بدون جهت حدیثی رو رد میکنه فقط به خاطر اینکه حدیث با عقلش سازگاری نداره.
(درد و دل هام بماند)
میخاستم بهتون بگم یه وقت فکر نکنید هر کی اومد حوزه آدم شد و علامه دهر شد.
مگر پیامبر نفرمود :
کار مهدی از من سخت تر است چرا که من با افراد جاهل سرو کار داشتم مهدی من باید با علماء بحث کند.

از این حدیث چی میفهمیم.
عدم معرفت،تکبر،غرور و الی الاخر.
نقل قول :ای کاش به همین راحتی که شما میگید بود......
این چه حرفیه که میزنید.
شما خواستید و بهتون ندادن.
مگر نفرمودند:
هر که را دعا داده شد اجابت نیز داده شد.

مگر نمیفرماید:
و لا یحیطون بشی من علمه الا بما شاء

این « الا بما شاء » یعنی چه؟
معناش میشه تا خدا نخاد شما به چیزی به علمی نمیتونید دست پیدا کنید.
خوب دقت کنید « نمیتونید»
هر چه شما علم فرا میگیرید اول خواست شماست که این خواست باید در عمل ظهور کنه سپس خواست اوست.
که ایندو در طول یکدیگرند.
همه چیز به همین آسونیه اما ما عقیده نداریم و بهتره بدونید خدا هم با همین عقیده بامون رفتار میکنه.
فرمود :
انی عند ظن عبدی

یعنی من در نزد گمان و ظن بنده خودم هستم.
یعنی اگر بنده به من ظن نیکو داشت گفت خدا میرسونه خدا کمک میکنه،همون.
اگر گفت : خدا کجا بود؛کی خدا کمک کرده ؛ ای کاش به همین آسونیا بود؛همون میشه.
(اگر حدیث رو با کمی اختلاف نوشتم(که فکر نکنم)اشتباه از منه)
پس مراقب باشید چه ظنی به خدا دارید که با همون معامله میشید.
نقل قول :خجالت میکشم که بگم هنوز با این شخصیت درست آشنا نشدم .....با اینکه مقبره ایشون توی شهر خودمونه !!!
ولی چشم .....سعی میکنم بیشتر بشناسمشون ....ممنون
حتما بخونید،مخصوصا زندگینامه،داستان های معصومین و بزرگان.
موفق و پیروز باشید.
مواظب باشید از Roseی نیفتید.
نقل قول :به وظیفه های یک روحانی تفکر کنید متوجه این تفاوت میشید.
مگه ما میخوایم بریم امام جماعت مسجد محل بشیم که این حرف رو میزنید ؟
منظور من چیزه دیگه ای بود ....منظورم اون جووی بود که توی حوزه خواهرها و برادرهاست
جووشون ،(اخلاق و رفتار خانومهای حوزوی ...که احساس میکنم خیلی بسته است )،اساتیدشون ،درسهاشون،...که در مقابل حوزه برادرها کم اورده

نقل قول :این چه حرفیه که میزنید.
شما خواستید و بهتون ندادن.
به دو علت ( شاید هم بیشتر ) این حرف رو زدم :
تمام صحبتهای شما درست....اما میدونید گاهی این جمله برام آفت میشه ،مثل اون روباهه که یه گوشه نشسته بود و نگاهش
به فضل و کرم الهی بود که روزیش رو برسونه ( که دقیقا یادم نیست آخرش چه بلایی سرش اومد !!!)
و این که میگم کاش به این آسونی بود به خاطره یه چیزه دیگه هم هست : گاهی همه چیز مهیاست
شما دعا میکنی ، اراده خدا تعلق میگیره که اون رو مستجاب کنه اما شرایط ما جور نیست که به خواستمون برسیم
باید یه پروسه رو طی کنیم ، باید به یه چیزایی تجهیز بشیم ،باید از یه چیزایی دل بکنیم ، باید ،باید و باید ... و مشکلش اینه که
خودمون این چیزها رو نمی فهمیم...کوتاهی میکنیم ،غر میزنیم ،و...( کارهایی که من زیاد انجام میدم ) و در نتیجه از
هدف اصلی عقب میمونیم
مخصوصا اگه هدفتون خیلی بزرگ باشه و طول بکشه .....

نقل قول :مواظب باشید ازRose ی نیفتید.
سعی میکنم !
سلام
روحانیت کار مرد هاست نه زن ها! پیامبران هم که برای هدایت بودند همشون مرد بودند! که 100 البته همشون توسط مادرانی به دنیا امده بودند!
حالا من چی می خام بگم می خام بگم که یه طلبه مرد وقتی میاد حوزه خیلی چیزا رو می دونه و جدا از بحث اخلاق و خودش تربیتش می کنن که بره پا منبر واسه 100 نفر حرف بزنه کسی هم سوالی پرسید جواب بده! و وظیفه دختران هم این هست که اگر سوالی دارند برند پیش مرجع تقلید خودشون که مرد هست!پس با این تفاسیل روحانیون(مرد) با قشر بسیار گسترده و متفاوتی در جامعه روبرو هستند که صحبت با هر شخص اقتضا می کنه که انعطاف بیشتری داشته باشند ! خاب با تفاسیل نمی توان جو طلبگی اینقدر خشک نمود که طلبه جز با قشر مومنان سر کار نداشته باشند !!!!
اما برای خانوم ها هم فرق می کند مثلا خواهران بحث عرفان و سیرسلوک الی الله رو بدون بعنی که برادران طلبه دارند ندارند!
خانوم ها در ملح عام سخنرانی نمی کنند یعنی اصلا میشه گفت سخنرانی ندارند فقط 4 تا روزه ای باشه و............. که فقط زنونه است! و اکثرا هم زن ها سن سال دار یا زن های شوهر دار و در نهایت دخترانی که اعتقاد نصبی دارند حضور پیدا می کنند! و خانوم جلسه ای براشون اینقدر خشک می گیره که به قولی به مرگ می گیره که به تب رازی بشند!! کلا خشک بودن حوزه زن ها برای این هست که شاید به نوعی نفس مرد قوی تر هست(یا این که زنان به دلیل شرابط جامعه بیشتر در معرض گناه هستند!) نصبت به نفس مرد!این تجربه شخصی من چون مثلا تو کرج از خانوم ها فامیل دختر جووان مومنی نداریم که علم داشته ابشه و به دیگران هم بگه اقا غیبت نکنید و از حجاب اینها بگه ولی خاب یدونه هست! برام جالبه همون یدونه میشینه پا بحث می گه خانوم جلسه ای گفت غیب اله و بله..... این کارو کنید اون کارو نکنید!اما ییهو بحث همسایه بقلی میاد رو قات می زنه پته متشو می ریزه رو اب!
خلاصه نمی دونم باز تونستم بگم یا نه که چرا جوو زنان اینقدر خشک هست! یا نه؟
و در اخر خانوم مهدی زاده حوزه تو این دوره زمونه واسه دخترانی که دوست دارند پاک بمونند و در اخرت فاطمه زهرا(ع) رو ملاقالت کنند بهرتین گزینست ! چون به مرگ می گیرن به تب راضی می شند!
و از مزایای دیگر طلبه شدن واسه دخترا..! یکی اینکه یحتمل از همین شوهر طلبه ها گیرتون میاد از همینایی 1000 تای عروسی می گیرن بی خرج و دردسر هست!لااقل دیگه یه شوهر دینی گرت میاد!
حالا گیرم خدای ناکرده نشد و خاستی بری سر کاری جایی لازم نیست بری این جور کارای منشی اینجور چزا بشی که حقوقشم بسیار کمه!
می ری حوزه جدا از اینکه شهریه بهت می دن میری 4 تا روزه پول می گیری! هم شان منزلت حفس شده هم ثواب کردی هم مادیاتت تامین شده!!
خلاصه از همه جهات بری حوزه برات خوبه به قول سید هم دنیا داره هم اخرت!
این همه نوشتم ولی اصل مطلب که می خاستم واسه اون پست بزنم رو یادم رفت بگم !
تو گروه اسلامی یکی نوشته بود خواهرش تو حوزت هست کسی کاری بار داشت بهش بگه می خای شماره تلفن خواهره رو بگیر ازش در مورد حوزه بپرس.
یا علی
سلام.
ممنون از پاسخ حامد Rose Rose Rose
استفاده کردیم حامد جان.
و اما بریم سراغ خانوم مهدی زاده :
نقل قول :اخلاق و رفتار خانومهای حوزوی ...که احساس میکنم خیلی بسته است
اصلا.
نقل قول :اساتیدشون ،درسهاشون،...که در مقابل حوزه برادرها کم اورده
به خاطر همون مسائلی هست که حامد گفت،ولی بگم اگر خودتون همت داشته باشین چیزی از برادرها کم نمیارین،در واقع باید بگم نباید همتتون فقط در حد اساتید و کلاساش باشه،مثلا اگر اشتباه نکنم خانوم ها هفته ای 2 یا 3 روز اونهم بعد از ظهر ها کلاس دارند،ولی بدبخت برادرها از صبح تا بعد از ظهر اونم هر روز(به استثنای پنج شنبه ها البته در بعضی مدارس).
نقل قول :به دو علت ( شاید هم بیشتر ) این حرف رو زدم :
تمام صحبتهای شما درست....اما میدونید گاهی این جمله برام آفت میشه ،مثل اون روباهه که یه گوشه نشسته بود و نگاهش
به فضل و کرم الهی بود که روزیش رو برسونه ( که دقیقا یادم نیست آخرش چه بلایی سرش اومد !!!)
و این که میگم کاش به این آسونی بود به خاطره یه چیزه دیگه هم هست : گاهی همه چیز مهیاست
شما دعا میکنی ، اراده خدا تعلق میگیره که اون رو مستجاب کنه اما شرایط ما جور نیست که به خواستمون برسیم
باید یه پروسه رو طی کنیم ، باید به یه چیزایی تجهیز بشیم ،باید از یه چیزایی دل بکنیم ، باید ،باید و باید ... و مشکلش اینه که
خودمون این چیزها رو نمی فهمیم...کوتاهی میکنیم ،غر میزنیم ،و...( کارهایی که من زیاد انجام میدم ) و در نتیجه از
هدف اصلی عقب میمونیم
مخصوصا اگه هدفتون خیلی بزرگ باشه و طول بکشه .....
اول اینکه خوب به این سخن من توجه نکردین :
نقل قول :این خواست باید در عمل ظهور کنه سپس خواست اوست.
پس بیکار نشستن و دعا کردن بر خلاف عقل و شرع هست.
دوم اینکه:
نقل قول :اراده خدا تعلق میگیره که اون رو مستجاب کنه اما شرایط ما جور نیست که به خواستمون برسیم
نه،اینجارو اشتباه کردیند،
اگر اراده تعلق گرفت حتما میشه آیه قرآن نخوندید میفرماید :
انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون

این « فیکون » یعنی حتما مستجاب میشه اما
خداوند با ما قرارداد نبسته که هر دعایی که از ما مستجاب شد در دنیا بهش برسیم یا اگر قرار در دنیا بهش برسیم همون وقت بهمون بدهند.
پس مستجاب میشه اما زمان رسیدنش الله اعلم.

در ضمن مثل اینکه شما به این روایت توجه نکردین که :
« هر که را دعا داده شد اجابت نیز داده شد »
چون خداوند قبل از اینکه شما دعا کنید چون به حالات شما که یکیش دعا کردن شماست علم داشته آنها رو(اگر به صلاح شما بوده) اجابت کرده قبل از اینکه شما بخواهید و به وسیله اسباب به شما میرساند.
سخن در این مجال بسیار مفصله خواهشا فعلا چرا و سوالات خودتونو نپرسید تا انشاءالله بخش های روایات تکمیل بشه خودتون علامه میشید(به شرطی که مطالعه کنید.)
امیدوارم جواب خودتون رو گرفته باشید.
در ضمن مواظب باشیم با روش باطل برای خدا دینداری نکنیم.
موفق و پیروز باشید.
از حامد Rose هم تشکر.
در ضمن خانوم مهدی زاده اگر موفق نشدید فایلهایی رو که میخاستید بگیرید رو هنوز نگرفتید پیغام بدید تا لینکشو براتون ارسال کنم.

با آرزوی موفقیت و پیروزی و آدم شدن Khande برای همه دوستان.
صفحات: 1 2 3
آدرس اصلي