نورآسمان

نسخه‌ي كامل: هر كس سه عمل را ترك كند بضمانت پيغمبر سه خانه در بهشت دارد
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي

النبي ص زعيم بثلاثة بيوت في الجنة لمن ترك ثلاث خصال‏
أَخْبَرَنِي الْخَلِيلُ بْنُ أَحْمَدَ السِّجْزِيُّ قَالَ حَدَّثَنَا أَبُو الْعَبَّاسِ السَّرَّاجُ قَالَ حَدَّثَنَا قُتَيْبَةُ قَالَ حَدَّثَنَا قَزَعَةُ عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ أُمَيَّةَ عَنْ جَبَلَةَ الْإِفْرِيقِيِّ أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص قَالَ أَنَا زَعِيمٌ بِبَيْتٍ فِي رَبَضِ الْجَنَّةِ وَ بَيْتٍ فِي وَسَطِ الْجَنَّةِ وَ بَيْتٍ فِي أَعْلَى الْجَنَّةِ لِمَنْ تَرَكَ الْمِرَاءَ وَ إِنْ كَانَ مُحِقّاً وَ لِمَنْ تَرَكَ الْكَذِبَ وَ إِنْ كَانَ هَازِلًا وَ لِمَنْ حَسُنَ خُلُقُهُ

رسول خدا (ص) فرمود: من ضامن يك خانه در كرانه بهشت و يك خانه در وسط آن و يك خانه در مرتبه بالاى آنم براى كسى كه كشمكش در سخن را ترك گويد گرچه حق با او باشد و براى كسى كه دروغ را ترك كند گرچه بطور شوخى باشد و براى كسى كه خوش اخلاق باشد
.

برگرفته از خصال شیخ صدوقRose

سلام اخوی کاظم Rose
نقل قول :ه كشمكش در سخن را ترك گويد گرچه حق با او باشد
در بعضی موارد مباحث تنها برای به کرسی نشاندن حرف خود هست! که هیچ....
ولی بعضی موارد مباحث مذهبی هست و اگر بی خیال ادامه بحث بشیم طرف بیشتر به درست بودن بحث خود اطمینان پیدا می کند و بدتر میشه!...(آدم نمی دونه بحث کنه یا نکنه!)
یک مورد بحثی بود با یکی از دوستان عزیز مومن
ایشون می گفتند مثلا اگر دلتون بسوزه و به گدایی کمک کنید چون به خاطر خدا نبوده و تنها دلتون سوخته و به خاطر دل خودتون بوده هیچ ثوابی نداره!
یا مثلا بحث با برادران اهل تسنن.....

یا علی
سلام
حامد جان من فکر میکنم بحث در مباحث مذهبی هم حدی دارد و زیاده روی آن خوب نیست شاید شما با شخص مقابل بحث کنی و همین بحث شما باعث میشه به جهالت و نادانی شخص اضاففه بشود.
در روایتی دیگر داریم که میفرمایند از بحث و جدال بپرهیزید گرچه حق با شما باشد .

من نظرم این است که در مباحث مذهبی هم اگر شخص هم قانع نشد باید کنار بکشیم چون این کار باعث میشه ما نسبت به اون شخص بدبین بشویم و مهمتر وقت انسان مهمتر است
یا علی
Rose
آدرس اصلي