|
بحث سیاسی ممنوع !
|
|
06-17-2009, 11:28 PM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
بحث سیاسی ممنوع !
سلام
بعد از انتخابات و با توجه به اینکه رای نهایی اعلام شده و همچنین سایت ها از طرف سپاه پاسداران هم کنترل میشه ......پیشنهاد من این هست که دیگه بحث های سیاسی رو تموم کنید و تاپیک های مربوطه رو ببندید. یا حداقل روی تاپیک ها و صحبتهای دوستان دقت داشته باشید و در صورت لزوم اونها رو حذف یا ویرایش کنید.... اگه مخالف هستید نظر خودتون رو بفرمایید. |
|||
|
|
06-18-2009, 03:47 PM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: بحث سیاسی ممنوع !
سلام
تعجم این هست که هیچ کدوم از تالارهای گفتمان به این راحتی بحث سیاسی ندارند ولی اینجا به راحتی بحث سیاسی میشه من به حامد هم گفتم که شما ترسی از فیلتر شدن ندارید؟ اینها خیلی رو بحث های سیاسی حساس هستند. جای شما بودم تمام تایپیک های سیاسی رو پاک می کردم مخصوصا انهای که نام رفسنجانی در ان هست. تو تالار گفتمان هایی که دیدم بحث هایی سیاسی ممنوع است و خلاف قوانین و به سرعت تایپیک های سیاسی پاک میشه. ![]() سالها دل طلب جام جم از ما میکرد ***ان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد ![]() ![]() ![]() هر آنچه که برای خود می پسندی برای دیگران بپسند و هر آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند. امام علی (ع) |
|||
|
|
06-18-2009, 04:45 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 06-18-2009 04:55 PM توسط SuNny.)
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
امیدوارم مدیران این قسمت رو ببینند و نظرشون رو بدهند .
من پستی که خودم داده بودم رو پاک کردم ، امیدوارم بقیه دوستان هم سریع اقدام کنند ....... |
|||
|
06-18-2009, 05:30 PM
شماره : #4
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() بنده هم موقتا با توجه به اوضاع کنونی با بحث سیاسی موافق نیستم ![]() ![]() ![]()
![]() |
|||
|
|
06-18-2009, 06:07 PM
شماره : #5
|
|||
|
|||
== سلام == ![]() نقل قول :پیشنهاد من این هست که دیگه بحث های سیاسی رو تموم کنید و تاپیک های مربوطه رو ببندید. نقل قول :من به حامد هم گفتم که شما ترسی از فیلتر شدن ندارید؟ اینها خیلی رو بحث های سیاسی حساس هستند. نقل قول :پاک می کردممن هم با پاک کردن تموم آنها موافقم...مسئله ای بود که تمام شد...یه سری مسائل محرز شد و فهمیده شد دیگر احتیاجی به باقی موندن انها نیست. |
|||
|
|
06-18-2009, 06:21 PM
شماره : #6
|
|||
|
|||
|
با سلام دوباره.
متأسفانه باز مشاهده شد یه بحث سیاسی جدید شروع شد و نیز چون بنده به شدت با این مباحث در حال حاضر و در این مکان مخالفم و نیز با توجه به سخنان برخی دوستان با عدم ادامه این مباحث با عرض پوزش تاپیک « مینویسم دموکراسی بخوان دیکتاتوری........ » پاک شد. دوستان تا اطلاع ثانوی از زدن هر گونه پست سیاسی خودداری کنند. با تشکر موفق و پیروز باشید. |
|||
|
|
06-18-2009, 08:27 PM
شماره : #7
|
|||
|
|||
|
اکی پاک کن مهدی جان.......
مینا خانم با پاک کردن چند تا پست نمیتونین سر پوش روی کارهای ا.ن بزارین.......مردم ایران بیدارتر از این حرفان...... الــــلــــــــه اکــــــــــــــــــبــــــــــــــــــر |
|||
|
06-18-2009, 09:08 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 06-19-2009 10:57 AM توسط SuNny.)
شماره : #8
|
|||
|
|||
|
کد: مینا خانم با پاک کردن چند تا پست نمیتونین سر پوش روی کارهای ا.ن بزارین.......مردم ایران بیدارتر از این حرفان......برادر گرامی ....مثل اینکه متوجه دلیل پاک کردن پستهای سیاسی نشدی ؟ بحث سر احمدی نژاد نیست ، سر فیلتر شدن سایت هست ، که خیلی خیلی مهمتر از بحث هایی هست که جنابعالی میخواید راه بندازید. اینجا یک سایت مذهبی هست ، شما از امکانات و اطلاعات مذهبی سایت استفاده کن ..... |
|||
|
|
06-19-2009, 02:08 PM
شماره : #9
|
|||
|
|||
|
اولا" خانم مینا اگه به پست من توجه کنی با کار مهدی عزیز موافقم و اعتراضی نداشته و ندارم.......
خط دوم روی صحبتم با شما بود......پس قوانین سایت رو با خودتون قاطی نکنین.....این کار ف ی ل ت ر هم از پیامد های مزخرفه ا.ن هستش!!!....... در ضمن من هر طور که بخوام از اطلاعات سایت استفاده میکنم......شما هم یه کاربر معمولی هستی پس به خودت اجازه نده که برای استفاده ی دیگران تعیین تکلیف کنی..... به هر حال از مدیریت سایت تشکر میکنم که زمان تبلیغات تاپیک ها رو باز گذاشتن..... ![]() ![]()
الــــلــــــــه اکــــــــــــــــــبــــــــــــــــــر |
|||
|
06-19-2009, 06:27 PM
شماره : #10
|
|||
|
|||
نقل قول :شما هم یه کاربر معمولی هستی پس به خودت اجازه نده که برای استفاده ی دیگران تعیین تکلیف کن ![]() ![]() ![]() هی ....آقا حامد ببین با ما چیکار کردی .....طوری نیست این نیز بگذرد
|
|||
|
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نويسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرين ارسال | |
| مشکلات و مباحث مربوط به پست زدن و کار با ادیتور سایت | vorojax | 66 | 2,884 |
02-25-2010 12:17 AM آخرين ارسال: vorojax |
|
| قالب جدید | bodonoshir | 51 | 1,174 |
02-15-2010 08:31 PM آخرين ارسال: کاظم سبزواری |
|
| اسمایل های سایت رو بیشتر کنید. | safaeei | 26 | 430 |
02-13-2010 12:35 PM آخرين ارسال: fardaa |
|
| مباحث مرتبط با در دسترس نبودن سایت | vorojax | 1 | 65 |
01-31-2010 11:54 PM آخرين ارسال: fardaa |
|
| پیشنهاد جهت درجه بندی سایت | vorojax | 36 | 3,174 |
08-11-2009 11:30 AM آخرين ارسال: Seyedmahdi |
|

![[تصوير: 1252548395.jpg]](http://up.iranblog.com/2/1252548395.jpg)

![[تصوير: khat_Ghazi_02.jpg]](http://khanevadegi.persiangig.com/image/khat_Ghazi_02.jpg)